9,5 op basis van 50 reviews

Personal training

Heb jij net die extra motivatie nodig om:

  • Je fitter en sterker te voelen?
  • Slanker te worden?
  • Meer energie en een betere conditie te krijgen?

Dan is de 1 op 1 begeleiding in de vorm van personal training iets voor jou. Ik heb maar één doel tijdens de personal training en dat is samen met jou het behalen van JOUW doelstelling.

Als jouw personal trainer zet ik je meteen op het juiste spoor. Ik heb er mijn vak van gemaakt om mensen hun persoonlijke sportieve doelstellingen te laten behalen.

Intake gesprek is de basis

Het intake gesprek vormt de basis voor een veilig en realistisch op maatgemaakt trainingsprogramma. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Samen kijken wij wat je nodig hebt om jouw resultaten te behalen. Ik hou jouw resultaten nauwkeurig in de gaten voor de tussentijdse evaluaties. Bij personatrainer 4U krijg je meer dan sporten alleen. Tijdens onze afspraken van een uur kijken we ook wat je nodig hebt om balans te vinden in beweging, voeding en ontspanning. Ik beschik over de kwaliteiten, ervaring en kennis om een aangepast bewegingsplan te maken. De trainingen zijn altijd gevarieerd. Ik ben jou hoogstpersoonlijke stok achter de deur en vertrouwenspersoon die jou altijd ondersteunt en helpt om je focus vast te houden. Door meer te bewegen, gezonder en beter te eten, word je fitter ,krijg je meer energie en daalt jouw vetgehalte.

De voordelen van personaltrainer 4U op een rijtje:

  • Persoonlijke aandacht en deskundig advies.
  • Op maat gemaakt bewegings- en voedingsprogramma.
  • Afvallen, meer energie krijgen en fitter worden.
  • Een stok achter de deur.
  • Voeding en beweging onder één dak.

Voor €62,00 krijg je een uur personal training én voedingsbegeldeiding. Bij de voedingsbegeleiding maak je gebruik van mijn voedingsapp waarin je dagelijks je voeding invult. Op deze manier evalueer ik elke week jouw voeding.

 

Jouw personal trainer

Ik ben Saskia Kempenaar, 51 jaar en moeder van een dochter. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Naast mijn werk als gewichtsconsulente ben ik tevens werkzaam als (online) personal trainer en lifestylecoach.

Na een aantal jaren als leidinggevende bij een grote fitnessketen te hebben gewerkt, ben ik mezelf gaan specialiseren op het gebied van van personal training, gewichtsreductie, voeding en mentale coaching.

Ik vind het een voorrecht als ik mensen mag begeleiden naar een slanker leven en gezondere levensstijl.

Klanten ervaringen

Bianca, 31 jaar
De klik was er en Saskia wist meteen dat ik directheid nodig had (schop onder mijn kont).   Ik ben moeder v...
Henk, ondernemer 46 jaar
Elke week weer nieuwe oefeningen. Het verveelt nooit.   Ik sport nu 6 maanden samen met Saskia. Ik was op z...
Bekijk alle reviews!

Volg mij op Social Media


“Ipad aan en mijn workout kan beginnen. Sporten wanneer het mij uitkomt.   Ik heb een drukke baan. "