9,5 op basis van 50 reviews

9,5
op basis van 50 beoordelingen
Sabine, 26 jaar

Als ik had geweten dat het mij zoveel zou geven, was ik al 5 jaar geleden begonnen met personal training.

Luc, 53 jaar

Ipad aan en mijn workout kan beginnen. Sporten wanneer het mij uitkomt.

 

Ik heb een drukke baan. Werk 50 uur in de week. Ik woon in een klein dorpje in de buurt van Utrecht. Ik train 3x per week samen met Saskia voordat ik naar mijn werk ga. Zo voelt het tenminste. iPad aan en mijn workout kan beginnen. Nooit geweten dat zoiets mogelijk was en ik ben Saskia eeuwig dankbaar dat ik mijn 5 kilo kwijt ben. Nu zorgen dat ik vasthoud door elke week te blijven sporten.

Marijke, 62 jaar

Saskia is een vakvrouw zowel op het gebied van personal training als op het gebied van voeding.

 

Op 23 april 2014 had ik mijn intakegesprek bij Saskia Kempenaar, die dag besloot ik bij Saskia te gaan trainen, een van de beste beslissingen in mijn leven, 2 dagen daarna had ik mijn eerste training. Nu, bijna 2,5 jaar later, heb ik nog geen moment spijt gehad van deze beslissing, integendeel. Vanwege haar prettige persoonlijkheid voelde ik meteen een enorme klik, dat maakt de trainingen natuurlijk nog veel leuker. Voor degenen die denken dat sporten niet leuk is (dat dacht ik vroeger ook) zou ik zeggen: ga eens een keer trainen met Saskia, dan ontdek je dat trainen heel erg leuk kan zijn! Ik ga 2 x in de week met veel plezier trainen en doe er mijn uiterste best voor om geen keer te hoeven missen. Saskia is een vakvrouw zowel op het gebied van personal training als op het gebied van voeding. Ze begeleidt je op een betrokken en zeer prettige manier om je doelen te bereiken. Bij Saskia heb je het gevoel dat je samen hard aan het trainen bent en dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Het is voor mij een extra prettige bijkomstigheid dat Saskia haar eigen trainingsruimte heeft waardoor je niet wordt afgeleid door andere mensen. Ik zou haar dan ook bij iedereen van harte aanbevelen.

  src="<a href="https://www.facebook.com/tr?id=1346782565661793&ev=PageView&noscript=1">https://www.facebook.com/tr?id=1346782565661793&ev=PageView&noscript=1"

/>

<!-- End Facebook Pixel Code -->

Bianca, 31 jaar

De klik was er en Saskia wist meteen dat ik directheid nodig had (schop onder mijn kont).

 

Ik ben moeder van drie mooie dochters. In december 2015 baalde ik onwijs van mijzelf. Met kerst de meiden mooie jurkjes aan en ik…. Ik had niets wat mooi stond of lekker zat. Ik had nooit echt een strijd met mezelf gehad tot ik tien kilo aan kwam na het stoppen met roken. Die waren mij echt te veel. En ik had al veel te veel kilo’s. ….. in januari 2016 besloot ik om op zoek te gaan naar een persona ltrainer. Na veel wikken en wegen ( want een mail sturen was voor mij al een grote stap) heb ik verschillende mails gestuurd naar personal trainers in mijn omgeving. Overal kreeg ik een standaard mailtje terug. Saskia was de enige de mij belde . Dat voelde voor mij veel persoonlijker. Tijdens het kennismakingsgesprek is het afwachten of het klikt. Het gevoel moet wel goed zijn. De klik was er en Saskia wist meteen dat ik directheid nodig had (schop onder mijn kont) . De grootste confrontatie begon direct toen ik het voedingsdagboek bij moest gaan houden. Ik besefte ineens wat ik eigenlijk allemaal at en hoeveel! Ik kreeg duidelijk uitleg over mijn voeding en richtlijnen hoe ik aan de slag kon. De gehele tijd houdt Saskia toezicht op mijn voeding via een app die zij dagelijks bijhoudt. Erg prettig!! Ook als het niet goed ging met het eten kreeg ik hier snel een terugkoppeling. waardoor ik meer inzicht kreeg in mijn voeding. Elke week een uur intensief sporten met Saskia en het weegmoment. Ik dacht dat ik niets kon qua sport maar dat viel best mee. Ik vind het nu zelfs leuk. Elke week andere oefeningen , nieuwe uitdagingen dus veel afwisseling. Het is wel zwaar maar opgeven is geen optie. Door de motivatie en peptalk van Saskia redde ik het weer en was dan super trots op mezelf. Mijn doel was een kledin maat kleiner en fitter worden. Deze doelstelling heb ik allang behaald en ik schaaf nu steeds een beetje bij. Inmiddels ben ik dankzij Saskia ruim 20 kilo kwijt en zo veel fitter.

Henk, ondernemer 46 jaar

Elke week weer nieuwe oefeningen. Het verveelt nooit.

 

Ik sport nu 6 maanden samen met Saskia. Ik was op zoek naar een coach die voeding en beweging combineert. Dat heb ik bij Saskia gevonden. Elke week weer nieuwe oefeningen. Behalve dat ik 15 kilo lichter ben geworden is mijn onderrug vele malen sterker geworden. Ik ben erg tevreden met de ondersteuning in mijn beweging en voeding. Zelfs als Saskia en ik elkaar niet zien houdt ze mijn voeding in de gaten via de app. Ik ben super blij dat ik de stap genomen heb om beter, fitter en slanker door het leven te gaan.

Jouw personal trainer

Ik ben Saskia Kempenaar, 51 jaar en moeder van een dochter. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Naast mijn werk als gewichtsconsulente ben ik tevens werkzaam als (online) personal trainer en lifestylecoach.

Na een aantal jaren als leidinggevende bij een grote fitnessketen te hebben gewerkt, ben ik mezelf gaan specialiseren op het gebied van van personal training, gewichtsreductie, voeding en mentale coaching.

Ik vind het een voorrecht als ik mensen mag begeleiden naar een slanker leven en gezondere levensstijl.

Klanten ervaringen

Bianca, 31 jaar
De klik was er en Saskia wist meteen dat ik directheid nodig had (schop onder mijn kont).   Ik ben moeder v...
Henk, ondernemer 46 jaar
Elke week weer nieuwe oefeningen. Het verveelt nooit.   Ik sport nu 6 maanden samen met Saskia. Ik was op z...
Bekijk alle reviews!

Volg mij op Social Media


“Ipad aan en mijn workout kan beginnen. Sporten wanneer het mij uitkomt.   Ik heb een drukke baan. "